Individuele begeleiding

Je staat voor een lastige beslissing: hoe ga ik mijn toekomst inrichten? Ga ik studeren? Wat ga ik studeren? Welk beroep spreekt mij aan? Welke talenten bezit ik? Grote vragen waar je niet 123 een antwoord op gevonden hebt. In een tijd waarin studeren duur is, is een bewuste keuze voor een studie die bij je past belangrijk. Intermijn helpt daarom met individuele begeleiding. 

De individuele begeleiding van Intermijn richt zich op scholieren en studenten die antwoord zoeken op de vragen:

  • wie ben ik?
  • wat kan ik?
  • wat wil ik?

...om zo een passende studie, master of baan te kiezen.

Opbouw van individuele begeleiding

Als je na het vrijblijvende kennismakingsgesprek besluit de coaching te gaan volgen, maken we een afspraak voor een intakegesprek. We bespreken je wensen en vragen en bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens stellen we samen een coachingsplan op: we spreken af op welke vragen we antwoorden gaan zoeken, hoe we samen gaan werken en hoe vaak we elkaar gaan zien.

Door middel van individuele gesprekken en uitdagende opdrachten kom je steeds meer over jezelf te weten.

Kortom: we onderzoeken wat jou echt motiveert. Wat vind je leuk om te doen? En waar ben je goed in? Wat zijn je talenten? Zo stellen we je in staat de juiste keuzes te maken voor jouw toekomst.

Tijdsinvestering

In de meeste gevallen adviseren wij een traject van zes bijeenkomsten van anderhalf uur, in combinatie met zes opdrachten van anderhalf uur. Je investeert daarmee minimaal drie uur per week. Wil je meer of minder tijd investeren? Dat kan! Overleg dit met jouw coach.

Wil jij meer over jezelf te weten te komen? Meld je dan aan voor een intakegesprek of neem contact op voor meer informatie.

Hoe ziet de individuele begeleiding van Intermijn eruit?