Vind je weg. Begin hier.


Intermijn bestaat precies tien jaar. Er is in die tien jaar veel gebeurd. We hebben veel jongeren geholpen hun weg te vinden. De maatschappij veranderde, de uitdagingen voor jongeren veranderden... en wij veranderen mee.

Wij nemen onze programma's voor jongeren, ouders en professionals op dit moment flink onder de schop 💪🏼. Binnenkort vind je ons gloednieuwe aanbod online. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je mailadres achter.

Waarom
intermijn?

Omdat jongeren verder helpen is wat wij het allerliefste doen. We zijn een stichting. We willen impact maken. Bij ons vergroot je je wereld en verleg je grenzen. Je leert je eigen keuzes te maken. En het fijne daaraan is dat je de druk om je heen kan loslaten. Met veel meer zelfvertrouwen kan je verder. Dit doen we al meer dan 10 jaar. We zijn dan ook hartstikke trots op de geweldige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-beoordeling op Google!

Kies jouw programma
👉 al 575 jongeren gingen je voor

Keuzekracht
Let op: dit programma nemen we op dit moment op de schop 💪🏼
Je kunt je nog niet inschrijven.

  • Voor als je een toekomst- of studiekeuze wilt maken
  • Persoonlijke begeleiding van een ervaren en professionele coach
  • Creatieve en uitdagende opdrachten waar je echt wat aan hebt
  • 96% van de deelnemers maakt een definitieve studiekeuze
  • Deelnemers waarderen dit programma een 9+!

Meer info

Zelfzeker: individuele coaching
Voor dit programma kun je je direct inschrijven 💪🏼. Je kunt nog deze
week van start!

  • Voor als je even vastloopt, bijvoorbeeld bij je studiekeuze
  • Persoonlijke begeleiding van een enthousiaste en ervaren coach
  • 6 coachgesprekken, 6 opdrachten op maat  
  • Ook online te volgen
  • Deelnemers geven Zelfzeker een 8,1!

Meer info

Meer voor jongeren

Onze missie en impact

Jongeren zijn de toekomst. Maar zij staan flink onder druk. Sla maar een krant open of kijk in je nieuws app. Er is echt werk aan de winkel. Daarom investeren wij elke dag in jongeren. We willen dat ze goed in hun vel zitten en met vertrouwen keuzes kunnen maken. Onze stichting is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling en studiekeuze. We zijn er natuurlijk voor jongeren, maar ook voor ouders én professionals. Want alleen samen kunnen we impact maken 💪

We zijn er voor

Jongeren

Wij helpen jongeren bij het maken van keuzes voor hun toekomst. Keuzes maken is niet makkelijk, maar wel belangrijk. Dus het is niet zo vreemd dat je hier een beetje ondersteuning bij nodig hebt. Met onze programma’s krijg je die ondersteuning.

Meer voor jongeren

Professionals

Docenten, mentoren en decanen willen meer voor hun leerlingen en studenten betekenen. Logisch. Wij leren professionals om te gaan met de uitdagingen van jongeren. Tijdens onze trainingen, incompanyopleiding en met onze lesmaterialen.

Meer voor professionals

Ouders en opvoeders

Want die helpen jongeren vaak bij het maken van een keuzes en hun ontwikkeling. En daarom helpen wij ouders en opvoeders bij het helpen van hun kinderen (snap je?). Dit doen we op ouderavonden, in ons boek en met onze tools.  

Meer voor ouders en opvoeders

Foto van drie lachende intermijn jongeren met sweaters aan met intermijn eropFoto van een coach van intermijn die wat aan het vertellen is
Foto van Dorelijn - oudleerling Intermijn
Ik koos voor Intermijn om uit te vinden wat ik wil studeren en om nieuwe mensen te leren kennen. Dat is allebei gelukt, en daarnaast heb ik ook mezelf goed leren kennen. Door de manier waarop ik de opdrachten die we krijgen aanpak, ben ik erachter gekomen dat ik heel creatief ben.
Dorelijn

Nog meer redenen om je
aan te melden

Honderden jongeren gingen je voor. Om precies te zijn 575.

98% raadt het aan om mee te doen met een van de programma’s.

96% maakt met behulp van Intermijn een definitieve studiekeuze.

Je maakt nieuwe vrienden en bouwt je eigen netwerk op. Win-win.

Je krijgt afwisselende, creatieve en uitdagende opdrachten.

Je krijgt begeleiding van enthousiaste coaches

Aan de slag

Zie je het helemaal zitten en wil je starten met een programma? Leuk! Meld je direct aan, dan reserveren we een plekje. Nog vragen, of zeker weten dat Intermijn iets voor jou is? Dan kun je vrijblijvend kennismaken. Of neem contact op om een snelle vraag te stellen.
Met functionele en analytische cookies maken wij onze website vriendelijker voor jou als gebruiker - hebben we alleen even een vinkje voor nodig! Hier check je ons privacybeleid.