winkel

studiekeuzedoeboek bestellen

Dit boek is voor iedereen die gek wordt van de vraag 'weet je al wat je wilt studeren?' Als je merkt dat het bezoeken van Open Dagen niet genoeg oplevert en als je geen zin meer hebt om eindeloos websites van verschillende opleidingen te bekijken. Het Studiekeuzedoeboek is opgebouwd uit zes hoofdstukken. De eerste twee hoofdstukken vertellen over hoe mensen keuzes maken en waarom het maken van een studiekeuze zo stressvol kan zijn. Daarna kom je zelf in actie: opdrachten die helpen meer over jezelf te ontdekken. Met die informatie ontdek je vervolgens studies die écht bij je passen. Het laatste hoofdstuk bevat praktische tips over het bezoeken van open dagen, proefstudeerdagen, inschrijven en studeren.

Prijs: € 19,95
Gratis bezorgen

  • Prijs: 19,95 € Aantal:
  • 0,00 €

(studie)keuzespel bestellen

Het (studie)keuzespel van Intermijn helpt je bij het maken van loopbaankeuzes. Het spel bestaat uit zestig kaarten. De vragen op de kaarten helpen gesprekken op gang te brengen over kwaliteiten, interesses, ambities en drijfveren. Zo ontdek je meer over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Speel het spel alleen, met klasgenoten, met studiegenoten, met leerlingen, met studenten, met collega's, met familie of met vrienden. Leer van elkaar en over jezelf. Ontdek wat écht bij je past.

Prijs: € 17,50
Gratis bezorgen

  • Prijs: 17,50 € Aantal:
  • 0,00 €