Samenwerkingspartners

Aukje Schouwenaars (JINC)

"De frisse blik van jongeren is ook echt waardevol. Ik heb hen laten meedenken over een vraagstuk uit onze organisatie, en hun suggesties neem ik zeker mee!"

Als je een studiekeuze maakt, geef je daarmee ook richting aan je toekomstig werkende leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat je onderzoek doet naar het werkveld dat hoort bij de studie(s) die je op het oog hebt. In welke sectoren, organisaties en functies komen afgestudeerden terecht? Wat zijn de baankansen in die sector? Wat is de salarisindicatie? Maar ook: hoe verhouden jouw karaktereigenschappen en kwaliteiten zich tot die organisaties en functies? Kortom: past het werkveld bij jou? Met het antwoord ‘ja’ op zak, studeer je een stuk gemotiveerder. Je weet dan immers waar je het voor doet!

Op bezoek gaan bij organisaties, het interviewen van professionals en het organiseren van stagedagen zijn activiteiten die jou als studiekiezer veel inzicht in het werkveld opleveren. Intermijn heeft een groot netwerk van enthousiaste samenwerkingspartners waar jij gebruik van mag maken. Dit zijn organisaties die onze visie op studiekeuze kennen en het belangrijk vinden om hier een bijdrage aan te leveren.

Ook samenwerkingspartner worden?

Ben je een enthousiaste professional die het leuk vindt om studiekiezers verder te helpen? Download dan de brochure 'Studie kiezen, stage lopen' en ontdek op welke manier jij iets voor onze studiekiezers kan betekenen. Wie weet mogen we jou binnenkort ook tot onze samenwerkingspartners rekenen!

Ervaringen studenten Intermijn

Ruben (student Intermijn februari 2017)

"Deze stagedag bij de NS heeft mij enorm geholpen bij het maken van mijn studiekeuze. e hebt van te voren wel een beeld van een organisatie en een functie, maar in praktijk is het toch vaak heel anders. Wat mij het meest is bijgebleven aan deze dag is het enthousiasme van de mensen die ik heb ontmoet, de verschillende afdelingen en functies en de vele doorgroeimogelijkheden."

Jesse (student Intermijn september 2016)

"Dankzij de stagedagen heb ik een realistischer beeld van het werkende leven."

Ellen (student Intermijn december 2016)

"De stage-ervaringen hebben veel invloed gehad op mijn studiekeuze."

Eva (student Intermijn september 2015)

"De stagedagen hebben mij echt de motivatie gegeven om straks te gaan studeren: ik weet waar ik het voor doe!"

Ervaringen samenwerkingspartners

Paul van 't Klooster (NS)

"De voorbereiding van deze stage kostte mij weinig tijd. Ik heb Ruben een dag laten meelopen bij mijn eigen werkzaamheden. Hij had zich goed voorbereid en stelde leuke vragen, waardoor we leuke gesprekken voerden die mij weer aan het denken zetten over mijn eigen loopbaan."

Eloise Gerwig (stichting Reinaerde)

"Ik vind het een leuke manier om mijn vakgebied onder de aandacht te brengen bij de toekomstige generatie."