tussenjaarprogramma volgen in Utrecht

Als je deelneemt aan het tussenjaarprogramma van Intermijn in Utrecht, kun je rekenen op een onvergetelijk, avontuurlijk en zinvol tussenjaar. Samen met andere studenten ga je drie maanden aan de slag om meer over jezelf en de wereld om je heen te ontdekken.

Het programma van Intermijn is intensief: vier dagen per week.

Hoe ziet het tussenjaar bij Intermijn eruit?

Stagedagen bij intermijn

Eén van die vier dagen is een vaste stagedag. Op die dag bieden we je een uniek kijkje op de arbeidsmarkt. Je gaat iedere week een dag meelopen met andere professional. Hoe ziet het leven van een rechercheur eruit? Wat doet een hoteldirecteur de hele dag? Waar begint een grafisch vormgever mee als hij zijn computer heeft opgestart? Hoe is het om in de sector zorg aan de slag te gaan? Om stagedagen te organiseren maak je ook gebruik van het grote netwerk van Intermijn, maar je zult naarmate het traject vordert ook leren hoe je je eigen netwerk in kunt zetten.

Tussenjaarprogramma volgen in Utrecht

Programma op de locatie van Intermijn

De andere drie dagen ben je aanwezig op de locatie van Intermijn. Iedere dag is er een vaste coach die de groep begeleidt. Tijdens de dagopening worden de doelen, activiteiten en de planning doorgenomen. Wat je gaat doen varieert per dag. Je voert samenwerkingsopdrachten uit en houdt individuele gesprekken met je coach. Ook volg je workshops, ontmoet gastsprekers, bezoekt bedrijven en nog veel meer. Hierbij verlegt grenzen en verbreed je horizon. Alles met als doel te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

In studiejaar 2017-2018 starten we op:

  • 11 september 2017
  • 4 december 2017
  • 5 maart 2018

Interesse in ons tussenjaarprogramma?

Lijkt het tussenjaarprogramma je interessant? En wil je er graag meer over weten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek over ons tussenjaar aan! Onze coaches vertellen jou (en je ouders) graag meer over het programma.

Wil je graag deelnemen? Ben je benieuwd of er plek is in de groep van jouw keuze? Neem contact over het tussenjaar en geef je voorkeur door.

tussenjaarprogramma in utrecht