Tarieven van het 3-maandenprogramma

Benieuwd naar onze tarieven van het programma? Intermijn staat garant voor een zinvol, inspirerend en betrouwbaar programma. In een tijd waarin kiezen moeilijk is en studeren steeds duurder wordt, is een investering in persoonlijke ontwikkeling in deze fase van je leven een logische en verstandige beslissing!

Deelnemen aan het programma kost 2.950,- euro (inclusief btw). Voor dit bedrag ontvang je een met zorg samengesteld programma. Aan het programma van Intermijn zijn geen verdere kosten verbonden. Excursies, workshops, lezingen en andere activiteiten zitten inbegrepen bij de prijs. Wel betaal je zelf de reiskosten.

Hoe krijg je het bedrag bij elkaar?

Er zijn verschillende manieren om het bedrag van 2.950,- euro bij elkaar te krijgen. Hieronder staat een aantal manieren beschreven. Bij personal crowdfunding willen we graag helpen!

  1. Je ouders kunnen en willen deze investering voor je betalen.
  2. Je ouders en jijzelf delen de kosten. De opbrengst van je bijbaan investeer je in het traject Intermijn. Bij Intermijn moedigen we je namelijk aan om een bijbaan te nemen. Zo verdien je je eigen geld en doe je ervaring op.
  3. Personal Crowdfunding. Misschien heb je wel eens van ‘crowdfunding’ gehoord? Online wordt geld geïnvesteerd in een aansprekend idee. Als veel mensen een (klein) bedrag investeren, kan dat idee waargemaakt worden. Jij hebt geld nodig voor jouw persoonlijke ontwikkeling en er zijn ongetwijfeld mensen uit jouw omgeving die daarin willen investeren. Wij helpen je graag met het opstellen van een goed plan zodat jij dit bedrag in korte tijd bij elkaar kunt krijgen.
  4. Er bestaat een Tussenjaarfonds dat wellicht mogelijkheden voor je biedt. Er is een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Algemene voorwaarden

Meer