Onze sociale raad

De thema’s waar Intermijn zich mee bezighoudt, zijn actueler dan ooit: jezelf leren kennen, zelfvertrouwen opdoen, verbinding maken, doelen stellen en behalen, motivatie, keuzes leren maken… de veerkracht van jongeren wordt deze periode flink op de proef gesteld. We zijn ontzettend blij dat we ook in deze bizarre tijd van een pandemie met bijbehorende lockdowns jongeren verder kunnen helpen.

En: we maken ons ook zorgen. De impact van de coronamaatregelen op het dagelijks leven van jongeren is groot. Het gebrek aan sociale contacten, de beperkte mogelijkheden om ervaring op te doen en het steeds uitgestelde perspectief... dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling van jongeren vertraging oploopt. We maken ons zorgen om de veerkracht van jongeren.

Daarom hebben we een sociale raad opgericht. We willen onze kennis en ervaring van de afgelopen 8 jaar breder inzetten om meer jongeren te helpen bij een volgende stap in hun leven en sterk(er) uit deze pandemie te komen.

Sociale raad

Met onze sociale raad willen we onze maatschappelijke impact vergroten.

Intermijn bestaat sinds 2014 en is een organisatie met rendementsdoel. Dat is een bewuste keuze: we willen geen goed doel zijn dat afhankelijk is van subsidies. Maar, we zijn ook geen super commercieel bedrijf dat alleen maar uit is op meer winst. Met onze sociale raad zoeken we naar mogelijkheden om (een deel van) ons aanbod toegankelijk maken voor een breder publiek. Dit vergroot onze maatschappelijke impact.

De leden van de sociale raad

Hier volgt binnenkort meer informatie over de leden van onze sociale raad.

Meer