Intermijn op VOLT!

31 maart 2022

Intermijn op school

Verbinding als fundament

Wist je dat we vanuit Intermijn op verschillende scholen en in verschillende organisaties actief zijn? We delen daar onze kennis en ervaring als het gaat om het coachen op persoonlijke ontwikkeling van jongeren en young professionals.

Voor VOLT!, een jonge, ambitieuze school voor vmbo/havo in Utrecht, ontwikkelen we bijvoorbeeld een onderwijsprogramma waarin onze planner centraal staat. Dit is een agenda+ waarmee leerlingen:

???? doelen leren stellen
???? leren plannen en organiseren
???? reflecteren op welbevinden en gemaakte keuzes

We gaan de mentoren ondersteunen met bijpassende lessuggesties en concrete materialen die tijdens de mentoruren ingezet kunnen worden. Ook gaan we onze kennis en ervaring met het team delen tijdens een verdiepende training waarin we inzoomen op thema's als opgroeien anno nu, persoonlijke ontwikkeling, het trainen van (studie-)vaardigheden en het begeleiden van het 'leren kiezen'.

Hoe de toekomst eruit ziet weet niemand. Wel weten we dat we de toekomst met elkaar vormgeven. De leerlingen van nu zijn dus onze 'toekomstmakers'. Wist je dat leerlingen op VOLT! daarom het vak 'Toekomst' volgen? Hoe tof is dat. Het is een eer om met Intermijn op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan de toekomst. ????

Tot slot:
???????? Wil je meer weten over Intermijn op school of in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Meer