Intermijn op school

We leren leerlingen van alles. Franse woordjes, scheikundige formules, ruzies oplossen en werkstukken maken. Kiezen is een vaardigheid waar veel leerlingen moeite mee hebben. Het maken van toekomstkeuzes, zoals de studiekeuze, wordt door generatie Z als lastig ervaren en de uitval in het hoger onderwijs is dan ook hoog. Leer je leerling hoe zij moeten kiezen, dan geef je hen regie over hun eigen loopbaan, met studiesucces en studiegeluk als mogelijke uitkomsten.

Wij zijn Intermijn. We weten wat generatie Z beweegt, hoe je ze bereikt en hoe je ze activeert. We helpen de jongeren van nu hun eigen potentie te ontdekken om te zetten in acties. Intermijn is opgericht door onderwijsprofessionals. We kennen het speelveld, denken vanuit doelen, ontwikkelen daar passende workshops, lessen en materialen bij en we zijn in staat kennis over te brengen en jongeren écht in beweging te brengen.

We geven advies, we geven trainingen aan decanen, mentoren, docenten en ouders. Ook bieden we concreet (les)materiaal, zoals het Studiekeuzedoeboek, onze Planner en het (Studie)Keuzespel. Lees je mee wat we voor jouw school kunnen betekenen?

Advies en begeleiding

Trainingen voor decanen, mentoren en teams

(les)materiaal

Voorbeelden van samenwerkingen

Hieronder een greep uit onze samenwerkingen van de afgelopen periode:

  • We organiseren samen met het team een workshopdag op jullie school als kick-off van het LOB-programma
  • We begeleiden het team bij het opzetten van een onderwijsprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling en leren kiezen
  • Samen met de decaan organiseren wij een informatieve en praktische webinar voor ouders van leerlingen uit (pre) examenklassen
  • We verzorgen met ons team van trainers een compleet LOB-programma

intermijn ook op jouw school?

We komen graag met je in contact! Bel of mail ons om samen de mogelijkheden te verkennen!

Meer