Openingsborrel nieuwe locatie Intermijn: Oudegracht 294!

19 april 2017

Op vrijdag 21 april wordt de nieuwe locatie van Intermijn aan de Utrechtse Oudegracht feestelijk geopend. Onder de genodigden bevinden zich alle coaches en oud-coaches. Maar ook oud-deelnemers van verschillende tussenjaarprogramma’s en van de individuele studiekeuzebegeleiding en alle samenwerkingspartners.

Tussenjaar

Zo’n vier jaar geleden is Intermijn gestart met het aanbieden van het tussenjaarprogramma. Een intensief en uitdagend programma van vier dagen per week, gedurende drie maanden. Dit om studiekiezers te laten ontdekken welke studie écht bij hen past. In een groep ontdekten de eerste deelnemers binnen no time antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat wil ik?’. Een kwalitatief hoogwaardig programma dat begeleidt wordt door enthousiaste coaches. Stages, bedrijfsbezoeken, individuele coaching en samenwerkingsopdrachten maken deel uit van het unieke programma.

Studiekeuzebegeleiding

Naast het tussenjaarprogramma biedt Intermijn sinds enkele jaren ook individuele studiekeuzebegeleiding aan. Studiekiezers voeren zes gesprekken van anderhalf uur met een coach. Na ieder gesprek ontvangt de coachee een opdracht waar thuis aan gewerkt wordt. Zo ontstaat er een actief en uitdagend coachingstraject. Hierin weten studiekiezers al gauw richting te geven aan hun toekomst. Er wordt een studiekeuze gemaakt én er wordt vooruitgeblikt op de studie. Hoe ga je straks van start? Welke kwaliteiten ga je inzetten? Wat doe je als iets tegenvalt of als je twijfels krijgt? Zo start je goed voorbereid met de studie die bij je past.

Locatie

De locatie aan de Oudegracht bestaat uit twee grote ruimtes waar het tussenjaarprogramma plaats vindt. Ook beschikken we over een coachingsruimte waar de een-op-een gesprekken plaatsvinden. Daarnaast ook een grote, gezellige keuken waar iedereen elkaar kan ontmoeten. En nu de lente eraan komt zijn onze deelnemers ook regelmatig in de tuin te vinden.

Openingsborrel

Wij verheugen ons erop om aanstaande vrijdag samen het glas te heffen en te vieren dat Intermijn…

  • inmiddels alweer bijna 4 jaar bestaat!
  • gehuisvest is aan de mooiste gracht van Utrecht.
  • het meest enthousiaste en bekwame team van coaches heeft.
  • de oud-deelnemers van de programma’s tot enthousiaste fans mag rekenen.
  • nog steeds flink groeit!

Tuinkamer Intermijn Tuin Intermijn

Meer