locatie Intermijn Utrecht

Deze locatie van Intermijn is gevestigd in het centrum van de stad. We hebben beschikking over een prachtige locatie aan Oudegracht. De locatie beschikt over twee grote ruimtes, een individuele coachingsruimte en een keuken.

Onze deelnemers komen uit heel Nederland. Letterlijk van Maastricht tot Groningen! Daarom is deze locatie middenin Nederland gevestigd en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centraal station. Ook is er  parkeergelegenheid in de buurt van onze locatie, we raden parkeergarage Springweg aan.

Adres:

Intermijn

Oudegracht 294

3511 NX Utrecht

locatie Intermijn Amsterdam

Ook deze locatie ligt middenin de stad: tegenover het centraal station, aan het IJ en naast het Eye Filmmuseum. In het gebouw (A Lab) zijn talloze creatieve, innovatieve en maatschappelijke relevante bedrijven gehuisvest. Een super inspirerende plek! We beschikken over een grote eigen coachingsruimte waar we onze programma's uitvoeren.

Deze locatie opent in de zomer van 2021. Ons 3-maandenprogramma én de een-op-een-begeleiding kun je vanaf september 2021 in de hoofdstad volgen!

Adres:

Intermijn

Overhoeksplein 2

1031 KS Amsterdam

Meer