coaching

  • Een-op-een begeleiding
  • Combinatie van 6 gesprekken en 6 uitdagende opdrachten
  • Flexibel: op korte termijn starten
  • Enthousiaste, energieke coaches

Update: coaching volgen tijdens de coronacrisis

Gelukkig kunnen onze coachingsprogramma's tijdens deze bijzondere periode gewoon doorgang vinden. Want juist in deze tijd, is het belangrijk en fijn grip te krijgen op je toekomst. Actief bezig zijn, focussen op de toekomst: dat geeft energie. Onze coaching vindt online plaats. Samen met je coach plan je online sessies in en opdrachten worden per e-mail verstuurd.

doelgroep

Onze coachingstrajecten worden gevolgd door:

  • leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zich willen oriënteren op vervolgstudies;
  • studenten die twijfelen over hun studiekeuze en (misschien) willen stoppen met hun opleiding;
  • studenten die zijn uitgevallen in een mbo-, hbo-, of wo-opleiding en zich opnieuw willen oriënteren;
  • studenten met een afgeronde bacheloropleiding die een keuze voor een masteropleiding willen maken;
  • (young)professionals met loopbaanvraagstukken.

coaching bij intermijn...

Onze coaching is doelgericht, positief en praktisch. We stellen jou en jouw doelen centraal en ontwikkelen daar passende opdrachten bij. Je gaat écht aan de slag en doet nieuwe ervaringen op. Je kunt rekenen op betrokken en enthousiaste ondersteuning van jouw coach.

Opbouw van het coachingstraject

Het traject start met een intakegesprek met jouw coach. Tijdens het intakegesprek maak je uitgebreid kennis met je coach en bespreken jullie jouw wensen en doelen. Samen stellen jullie concrete en haalbare leerdoelen voor het traject op. Ook plannen jullie de zes afspraken in. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Tijdens de coachingsgesprekken en de opdrachten kom je steeds meer over jezelf te weten. We onderzoeken wat jou echt motiveert. Wat vind je leuk om te doen? En waar ben je goed in? Wat zijn je waarden? En je talenten? We onderzoeken ook de wereld om je heen, bijvoorbeeld door het afnemen van interviews met professionals. Zo stellen we je in staat de juiste keuzes te maken voor jouw toekomst.

De gesprekken vinden in principe plaats via Zoom. Als je het belangrijk of fijn vindt om elkaar ook af en toe in Utrecht of Amsterdam te ontmoeten kan dat, mits dat binnen de geldende maatregelen past. Het resultaat van de coaching? Een flinke dosis zelfkennis, meer zelfvertrouwen en een open en onderzoekende houding. Zo maak je een bewuste studiekeuze.

Tijdsinvestering

De individuele studiekeuzebegeleiding bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur, in combinatie met zes opdrachten die je zelfstandig uitvoert. De opdrachten variëren qua grootte, reken op een tijdsinvestering van twee tot drie uur per opdracht.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil jij meedoen? Meld je aan! Je ontvangt dan een e-mail van ons met het inschrijfformulier. Dat formulier vul je in en stuur je terug. Je wordt dan gekoppeld aan een van onze coaches. Hij of zij neemt telefonisch contact met jou op om een afspraak voor het intakegesprek te maken. Vind je het fijn om eerst nog eens (eventueel samen met je ouders) langs te komen op onze locatie om kennis te maken voordat je je inschrijft? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@intermijn.nl of bel ons op 030 - 22 72 345.

ervaringen

"Intermijn is een leuke, jonge organisatie, die niet werkt met testen maar er echt een programma van maakt. Dat sprak mij direct aan. De combinatie van gesprekken en opdrachten werkt goed. Bij Intermijn ga je echt DOEN!"

Senne van ’t Hof 

"Tijdens de studiekeuzebegeleiding ging ik verschillende keren ‘uit mijn comfortzone’. Dat was voor mij heel erg goed. En: aan het einde van het traject wist ik precies wat ik wilde gaan studeren! Ik heb de periode als leerzaam en gezellig ervaren."

Michel Kamphuis

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 91 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 35 beoordelingen
Meer