coaching

Soms kun je tijdelijk wat extra ondersteuning gebruiken. Dan lopen de dingen even niet zoals je zou willen. Of het nu gaat om het opdoen van zelfvertrouwen, het maken van keuzes, het vinden van motivatie... Het kan fijn zijn er even niet alleen voor te staan. Samen met jou onderzoeken we jouw doelen en stellen we een plan op.

  • Een-op-een begeleiding
  • Combinatie van 6 gesprekken en 6 uitdagende opdrachten
  • Flexibel: op korte termijn starten
  • Enthousiaste, energieke coaches

doelgroep

Onze coachingstrajecten worden gevolgd door leerlingen uit het voortgezet onderwijs, jongeren met een tussenjaar, studenten en (young)professionals. De coaching kan zich richten op het maken van toekomstkeuzes (zoals een studiekeuze of andere loopbaankeuzes), op persoonlijke ontwikkeling, motivatie, veerkracht of zelfstandigheid. Tijdens het intakegesprek onderzoek je samen met je coach wat je graag zou willen en hoe jullie dit kunnen bereiken. We leveren dus maatwerk! Twijfel je of het coachingstraject ook voor jou geschikt is? Neem contact met ons op, dan gaan we erover in gesprek!

Een aantal voorbeelden uit onze praktijk:

  • je zit niet zo goed in je vel, je hebt weinig energie, voelt je onzeker of gespannen
  • je wilt graag wat meer grip creëren op je toekomst: in beweging komen door doelen te stellen
  • je wilt straks stevig starten met je volgende stap en kunt daar ondersteuning bij gebruiken
  • je wilt misschien stoppen met je opleiding
  • je wilt gaan studeren maar hebt nog geen idee wat
  • je zit in een baan die jou geen energie geeft en je twijfelt over een switch

coaching bij intermijn...

Onze coaching is doelgericht, positief en praktisch. We stellen jou en jouw doelen centraal en ontwikkelen daar passende opdrachten bij. Je gaat écht aan de slag en doet nieuwe ervaringen op. Je kunt rekenen op betrokken en enthousiaste ondersteuning van jouw coach.

Opbouw van het coachingstraject

Het traject start met een intakegesprek met jouw coach. Tijdens het intakegesprek maak je uitgebreid kennis met je coach en bespreken jullie jouw wensen en doelen. Samen stellen jullie concrete en haalbare leerdoelen voor het traject op. Ook plannen jullie de zes afspraken in. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Tijdens de coachingsgesprekken en de opdrachten kom je steeds meer over jezelf te weten. We onderzoeken wat jou echt motiveert. Wat vind je leuk om te doen? En waar ben je goed in? Wat zijn je waarden? En je talenten? We onderzoeken ook de wereld om je heen, bijvoorbeeld door het afnemen van interviews met professionals. Zo stellen we je in staat de juiste keuzes te maken voor jouw toekomst.

Het resultaat van de coaching? Een flinke dosis zelfkennis, meer zelfvertrouwen en een open en onderzoekende houding. Zo maak je bewuste keuzes voor jou toekomst en start je stevig met deze nieuwe fase.

Tijdsinvestering

De individuele studiekeuzebegeleiding bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur, in combinatie met opdrachten die je zelfstandig uitvoert. De opdrachten variëren qua grootte, reken op een tijdsinvestering van twee tot drie uur per opdracht.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil jij meedoen? Meld je aan! Je ontvangt dan een e-mail van ons met het inschrijfformulier. Dat formulier vul je in en stuur je terug. Je wordt dan gekoppeld aan een van onze coaches. Hij of zij neemt telefonisch contact met jou op om een afspraak voor het intakegesprek te maken. Vind je het fijn om eerst nog eens (eventueel samen met je ouders) langs te komen op onze locatie om kennis te maken voordat je je inschrijft? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via [email protected] of bel ons op 030 - 22 72 345.

ervaringen

"Intermijn is een leuke, jonge organisatie, die niet werkt met testen maar er echt een programma van maakt. Dat sprak mij direct aan. De combinatie van gesprekken en opdrachten werkt goed. Bij Intermijn ga je echt DOEN!"

Senne van ’t Hof 

"Tijdens de studiekeuzebegeleiding ging ik verschillende keren ‘uit mijn comfortzone’. Dat was voor mij heel erg goed. En: aan het einde van het traject wist ik precies wat ik wilde gaan studeren! Ik heb de periode als leerzaam en gezellig ervaren."

Michel Kamphuis

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 94 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
js_loader
Meer